Говор на Видовдан – Speech on Vidovdan

Говор Видовдан 2018, код Скупштина. Пада киша, али нема предаја, никада!

Говор Видовдан 2018, код Скупштина. Пада киша, али нема предаја, никада! youtube.com/watch?v=ecqKHwjvSBk&feature=youtu.be&t=8m9s

See the speech I made on Vidovdan in pouring rain with a megephone. Гледајте говор који сам дао испред Скупштина на Видовдан. Звук је мало лоше због кише, али портал КМ Нивине је правио одличан чланак, Видовдански протест у Београду – КиМ је Србија – нема референдума, нема предаје! (ВИДЕО). Ону су паписали следеће о мене:

https://www.youtube.com/watch?v=ecqKHwjvSBk&feature=youtu.be&t=8m9s

Затим је представљен као “наш витез из Норвешке” Кристиан Каш, који је службовао на Косову и Метохији као официр НАТО пакта за медије због чега се неколико година касније, видевши шта се у ствари дешава, покајао и јавно затражио извињење од српског народа због чега покренуо и сајт “Извини, Србијо”⇗ 

Кристиан је рекао да је ово био тренутак када је Вучић оценио да је добра прилика за преговоре о Косову и рекао да таквог тренутка нема. Да никада не треба дати Косово и да о томе нема преговора. Он је такође скренуо пажњу на чињеницу да се паралелно намеће и агенда о можеложницима и сродним неприродним навикама што такође долази из истог центра.

“Уколико Вучић потпише овај споразум о Косову онда ћете бити затрпани свим тим “европским вредностима” да ли то желите?” упитао је Кристиан на шта се чуло масовно “не” и скандирање против геј парада и њихове агресивне агенде. ”Ја сам радио за НАТО, али кажем вам – реците НЕ НАТО пакту, чувајте суверенитет Републике Србије! Ја носим мајицу “Нема предаје”, то важи и за вас – нема предаје!” поручио је Каш окупљенима али и целом српском народу.

 

Leave a Reply